U Slatini premijerno predstavljena knjiga ”Strategijska obrambena operacija ´91./´92. godine” autora Vinka Vrbanca i Stjepana Antolašića

U sklopu programa obilježavanja 30. obljetnice osnutka 136. slatinske brigade jučer (petak) je u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini održano premijerno predstavljanje knjige ”Strategijska obrambena operacija ´91./´92. godine” autora Vinka Vrbanca i Stjepana Antolašića.

Predstavljanju knjige nazočili su hrvatski branitelji, dočasnici, časnici i zapovjednici brigada i ratnih postrojbi iz Domovinskog rata, predstavnici braniteljskih udruga, obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, te predstavnici Grada Slatine i gradskih institucija, koje je na samom početku pozdravio moderator cjelokupnog događaja, prvi ratni zapovjednik 136. slatinske brigade Josip Černi te se tom prigodom zahvalio svima koji su došli svjedočiti istini o pravednoj borbi hrvatskih branitelja i hrvatskog naroda za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.

U ime Grada Slatine i svoje osobno posjetitelje je pozdravio zamjenik slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić te im se tom prigodom zahvalio na odazivu, kao i autorima knjige koji su ovim predstavljanjem uveličali proslavu 30. obljetnice osnutka 136. slatinske brigade.
 
(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)
 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content