Uz The Frajle slijedi nastavak manifestacije „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“

Nakon kralja prvih plesova, u nedjelju, 24. listopada u 19 sati u Centru za kulturu Drago Britvić koncert će održati tri dame koje osvajaju publiku u cijelom svijetu još od 2009. godine – The Frajle. Osvajaju brojne nagrade i priznanja te sudjeluju na brojnim humanitarnim koncertima.

The Frajle su objavile četiri studijska albuma, od čega je prvi pod nazivom “Naš prvi album sa putovanja“. Hitovima poput „Ljubav na dar“, „Ako je vrijedilo išta“, „Jedina“, „Žuta ruža“ i mnogi drugi zasigurno će osvojiti publiku. A pored odličnih autorskih pjesama, izvrsne su i u obradama hitova poput „Dva zrna grožđa“, „Imala je lijepu rupicu na bradi“, „Meni trebaš ti“ te brojnih drugih.

Cijena ulaznice za njihov koncert u pretprodaji iznosi 70 kuna. Ulaznice možete kupiti isključivo u pretprodaji u obiteljskim paketima od dvije ili četiri blok ulaznice, a moguće ih je rezervirati putem maila ([email protected]) uz prethodnu najavu putem broja mobitela 098/978-1230.

Možete ih kupiti na kiosku Vrabac u Pitomači te u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici. Ulaz u dvoranu biti će omogućen samo uz predočenje važećeg negativnog rezultata COVID testa ili važeće COVID potvrde.

(www.icv.hr, ib)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content