Vesna Bedeković i dalje na čelu Akademske zajednice HDZ-a „dr. Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije

U četvrtak, 28. listopada održana je izborna skupština Akademske zajednice HDZ-a „dr. Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije na kojoj je za predsjednicu ponovno izabrana izv. prof. dr. sc. Vesna Bedeković.

Na početku je članove Skupštine pozdravio novoizabrani predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije Igor Andrović koji im je zaželio uspješan rad te ih pozvao da svojim znanjem i iskustvom pomognu u razvoju Virovitičko-podravske županije. 

Nakon iznošenja Izvješća o radu krenulo se u izbor predsjednika/ce Akademske zajednice i članova Županijskog odbora Akademske zajednice. Dosadašnjoj predsjednici Vesni Bedeković jednoglasno je produžen mandat, a u Županijski odbor, također jednoglasno, izabrani su Vesna Šerepac, Kristijan Gostimir, Saša Rister, Ivana Vidak, Ivan Horvat, Dino Pavoković, Rikard Bakan, Ivančica Fett-Škvarić, Danijela Fabric Fabijanac i Zorica Hegedušić.

Predsjednica Vesna Bedeković, uz zahvalu na ponovnom izboru, iznijela je plan rada naredno razdoblje.

– Glavna zadaća Zajednice i nadalje će biti suradnja, pridonošenje i preuzimanje odgovornosti u svim sferama u kojima se govori ili raspravlja o afirmaciji obrazovanja, znanosti, humanizma, kulture i umjetnosti. Naglasak će biti temeljen na tri programske smjernice koje će biti vezane za znanost, obrazovanje i inovacije te povezanost obrazovanja i znanosti s gospodarstvom, s posebnim naglaskom na djelatnosti koje pripadaju tercijarnom sektoru gospodarstva, te kulturu i hrvatski identitet – rekla je Vesna Bedeković, predsjednica Akademske zajednice HDZ-a „dr. Ante Starčević“ Virovitičko-podravske županije.

(hdz-vpz.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content