Virovitičan Goran Mrđen ponovno na klupi Podravke Vegete

Nakon poraza u EHF DELO Ligi prvakinja i 1. hrvatskoj ligi od Lokomotive, došlo je do smjene na klupi najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba, Podravke Vegete. Nevena Hrupeca privremeno je zamijenio njegov pomoćnik Antonio Pranjić te se krenulo u potragu za dugoročnijim rješenjem. Između nekoliko kandidata na klupu koprivničkog kluba se vratio Virovitičan koji već godina živi i radi u Koprivnici, Goran Mrđen.

Mrđen je u proteklih gotovo godinu dana bio na klupi Zrinskog iz Čakovca, od kojega je, u tom razdoblju, napravio stabilnog prvoligaša.

Inače Goran Mrđen je svoju trenersku karijeru, nakon početaka u Đurđevcu , gdje je bio prvi suradnik Mate Matijevića, izgradio u rodnoj Virovitici gdje je u nekoliko navrata vodio  seniorsku ekipu prvoligaškog Tvin-Trgocentra, ali ime je stekao i radom u klupskoj školi rukometa gdje su pod njegovom terenskom rukom sastale brojne reprezentativke. 

Već u prvoj povratničkoj utakmici na klupi Podravke Vegete Mrđen je upisao uvjerljivu pobjedu. Podravkašice su svladale Trogir 58 rezultatom 46:17.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, HRS)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content