Vlasta Honjek – Golinac i dalje na čelu virovitičkih „Katarina“

U subotu, 23. listopada održana je izborna skupština gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Virovitica na kojoj je ponovno za predsjednicu izabrana Vlasta Honjek – Golinac. Nova/stara predsjednica te ujedno i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek – Golinac tom se prilikom osvrnula na aktivnosti koje je Zajednica žena, koja broji 50-ak članica, provela u prethodnom periodu te ujedno zahvalila na ponovno ukazanom povjerenju.

– Pored obveza koje nalaže Statut, naše su akcije bile usmjerene u vidu različitih potpora stranačkim zbivanjima, a redovito smo se uključivale i u razne humanitarne akcije. To se odnosi na već tradicionalno prikupljanje božićnih kolača za korisnike Pučke kuhinje, zatim namirnica za korisnike Socijalne samoposluge, akciju Lige protiv raka Virovitičko-podravske županije pod nazivom „Cvijet za dan duže“. Također, organizirale smo okrugle stolove, predavanja, kreativne radionice… Nastavljamo tamo gdje smo i stale te ćemo i dalje raditi „male stvari s puno ljubavi“, rekla je Vlasta Honjek – Golinac.

Na ponovnom izboru predsjednici Vlasti Honjek – Golinac čestitao je i gradonačelnik Virovitice i predsjednik Gradskog odbora HDZ- Ivica Kirin te predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Virovitičko-podravske županije i potpredsjednica Županijskog odbora HDZ-a Sanja Kirin.

Gradonačelnik Kirin tom prilikom je zahvalio svim članicama na trudu i angažmanu te istaknuo kako ne sumnja da će se i dalje kao i do sada redovito uključivati u društvena i politička zbivanja u gradu.

Osim predsjednice, na izbornoj skupštini izabran je gradski odbor Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Virovitica, kao i izaslanice na izbornu skupštinu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Virovitičko-podravske županije. (HDZ Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content