Volonteri GDCK-a Virovitica održali edukacije za 110 predškolaca Dječjeg vrtića Cvrčak

U Dječjem vrtiću Cvrčak Virovitica održane su četiri zanimljive radionice za djecu na temu „Zaštita zdravlja“ u okviru projekta „Odgoj za humanost od malih nogu“ Hrvatskog Crvenog križa. Radionicu su održali volonteri Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Sara Novosel i Željko Romić.

Radionice su se sastojale od uvodnog izlaganja te praktičnih aktivnosti za djecu. Tijekom cijeloga tjedna radionice su održane u svim predškolskim skupinama Dječjeg vrtića Cvrčak a to su: Tintilinići, Loptice-Tigrići, Veselići i Pčelice. Teme o kojima djeca saznaju nove informacije i podsjećaju se na ono već naučeno su: pravilno održavanje higijene ruku i cijeloga tijela, pravilno održavanje higijene usne šupljine, osnove prve pomoći i samopomoći, opasne situacije u svakodnevnom životu djeteta.

Ukupno je 110 djece sudjelovalo u radionicama te im su po završetku uručene pohvalnice za odrađene teme i prigodni pokloni.

– Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica zahvaljuje ravnateljici i odgajateljicama na suradnji u održavanju ovih edukativnih radionica – poručili su iz GDCK-a. 

(www.icv.hr, GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content