Željko Romić novi je predsjednik Mladeži HDZ-a grada Virovitice

Novi predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a grada Virovitice je Željko Romić. Odlučeno je to na izbornoj skupštini održanoj u subotu, 30. listopada, a uz predsjednika izabrani su i novi članovi Gradskog i Nadzornog odbora te izaslanici za Županijsku izbornu skupštinu.

Novoizabrani predsjednik Željko Romić zahvalio se svojim prethodnicima te istaknuo:

– Pred nama je mandat u kojem ćemo stremiti da budemo vodeći pomladak u Virovitičko-podravskoj županiji. Izazovi su veliki, kako politički tako i logistički, ali sam uvjeren da nisu nepremostivi. Ti izazovi zahtijevaju odgovornost, volju, trud i znanje i siguran sam da je novo vodstvo mladeži spremno na njih odgovoriti. Danas slavimo, a već sutra krećemo u nove pobjede – rekao je Ž. Romić.

Novoizabranima su čestitali te im poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem radu predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije i župan Igor Andrović te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Virovitice, gradonačelnik Ivica Kirin.

Novoizabrani članovi Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Virovitica: GO MHDZ: Tomslav Kožnjak, Renata Taušan, Mario Lusavec, Ivana Krizmanić, Nikolina Dasović, Marija Ilakovac, Karla Devčić, Sanja Martinušić, Valentino Gojević, Andrej Malek, Katarina Đurđević, Mato Krizmanić.

Novoizabrani članovi Nadzornog odbora: Kristina Sajbert, Patricija Kvrgnjaš, Željko Galović.

(hdz-virovitica.eu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content