1. HRL SJEVER Drugoplasirani Novi Zagreb s iskusnim Davidom Špilerom dočekuje Viro Viroviticu

Nakon prvog ovosezonskog poraza na svom terenu, rukometaši Viro Virovitice u osmom kolu 1. hrvatske lige Sjever u subotu, 6. studenog gostuju u Zagrebu. U sportskoj dvorani ‘Sutinska vrela’ u 14 sati igraju s novom momčadi u ligi, Novim Zagrebom.

Novi Zagreb se od ove sezone natječe u društvu prvoligaša umjesto Medveščaka i nakon sedam odigranih kola nalazi se s 12 osvojenih bodova u samom vrhu, na drugom mjestu na tablici, s jednim bodom manje od vodećeg križevačkog KTC-a.

Zagrebaši su u dosadašnjem dijelu natjecanja pretrpjeli samo jedan poraz i to na svom terenu od Požege, stoga možemo sa sigurnošću reći da je domaća momčad u subotnjem ogledu izraziti favorit.

Inače, zanimljivo je istaknuti kako u redovima domaćeg sastava igra David Špiler, jedan od najiskusnijih igrača lige. Špiler je u svojoj bogatoj karijeri igrao u Celju, Koperu, Al-Rayanu, Zagrebu, Meshkovu, Metalurgu, Metalcu i našičkom NEXE-u. Upisao je i brojne nastupe za slovensku rukometnu reprezentaciju.

Virovitički rukometaši sigurno se neće predati bez velike borbe. Trener Damir Vašarević pokušat će sa svojim sastavom ostvariti maksimum u postojećim okolnostima.

1. HRL Sjever, 8. kolo – subota, 6. studenog

Novi Zagreb – Viro Virovitica (u 14 sati)

Ivanić – KTC (u 18 sati)

Požega – Maksimir Pastela (u 18 sati)

Čakovec – Metalac (u 19:30 sati)

Prelog – Đakovo (u 20 sati)

1. HRL Sjever, 8. kolo – nedjelja, 7. studenog

Sisak – Osijek (u 19 sati)

1. HRL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content