1. HRL SJEVER Rukometaši Viro Virovitice unatoč dobrom otporu izgubili od Novog Zagreba

U prvom susretu osmog kola 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice poraženi su na gostovanju u Zagrebu od Novog Zagreba 33:31.

Virovitičani su pružili odličan otpor na gostovanju u zagrebačkoj sportskoj dvorani Sutinska vrela domaćem Novom Zagrebu, koji se nalazi u samom vrhu tablice.

Gosti iz Virovitice odlučno su ušli u susret. Na početku su imali prednost 3:0. Nakon deset minuta igre su malo posustali, pa su domaći rukometaši došli na zgoditak zaostatka, ali su se ponovno razbudili sredinom prvog dijela i imaju najveću prednost (13:8). Ipak, posljednjih osam minuta prvog dijela pripada igračima Novog Zagreba, koji na odmor odlaze s prednošću 16:14.

U drugom dijelu se nastavlja borba za svaki gol, za svaku loptu. Sredinom drugog dijela domaća momčad po prvi puta ima +3, a u 56. minuti i +5 (32:27). Igrači iz Virovitice se ne predaju i do kraja ublažavaju poraz na konačnih 33:31.

Najefikasniji u virovitičkim redovima bili su Krešimir Godeč s devet, Ivan Vrbančić sa šest te Vladimir Flanjak i Ivan Dozan sa po pet pogodaka.

Viro Virovitica: Karlo Štimac, Dino Meter, Vladimir Flanjak 5, Hrvoje Vašarević, Toni Smutni 3, Ivan Dozan 5, Robert Rešetar, Krešimir Godeč 9, Ivan Vrbančić 6 (3), Dominik Arsić, Tomislav Kos Kalanja, Dinko Baričević 3, Leon Dujmović i Karlo Starčević. Trener: Damir Vašarević

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content