1. HRL U-17 Viro Virovitica upisala četiri boda, Slatina u oba susreta upisala minimalne poraze

U sportskoj dvorani Tehničke škole odigrane su utakmice petog kola 1. hrvatske rukometne lige U-17 u Regiji 4. Momčadi Viro Virovitice i Slatine bili su domaćini Ivanu iz Mikanovaca i Đakovu.

Nakon prvih 15 minuta, kada je u nekoliko navrata momčad Ivana iz Mikanovaca imala minimalnu prednost, mladi rukometaši Viro Virovitice preuzeli su kontrolu rezultata. Na odmor se otišlo s prednošću Virovitičana 12:9, da bi u drugom dijelu igrači trenera Ivana Vrbančića došli do pobjede 29:22.

IMG_4631-CustomViro Virovitica: Filip Kosanović, Dominik Arsić 7, Gabrijel Marjanović 1, Dino Špondreht, Ivan Jakuš 5, Roko Rendulić, Marko Pribil, Sebastijan Šiptarić, Mateo Mijatović 3, Karlo Starčević, Rene Velić, Matko Moslavac 6, Dorian Ivačić 2, Domagoj Benko 1, Leon Matijević 4 i Dino Habijanac, trener: Ivan Vrbančić.

U drugom susretu rukometaši Viro Virovitice imali su prednost od samog početka u utakmici s Đakovom, a samo u jednom trenutku gosti iz “srca Slavonije” imali su minimalnu prednost. Na odmor se otišlo s virovitičkom prednošću 11:7. U drugom dijelu se razbranio domaći vratar Karlo Starčević, a još više je proradila i ubojita kontra pa je susret završio s pobjedom Viro Virovitice 23:13.

Viro Virovitica: Filip Kosanović, Dominik Arsić 4, Gabrijel Marjanović 2, Dino Špondreht, Ivan Jakuš 3, Roko Rendulić, Marko Pribil, Sebastijan Šiptarić, Mateo Mijatović 4, Karlo Starčević, Rene Velić 2, Matko Moslavac 5, Dorian Ivačić 2, Domagoj Benko, Leon Matijević 1 i Dino Habijanac, trener: Ivan Vrbančić.

IMG_4643-CustomOd samog početka susreta između Ivana iz Mikanovaca i Slatine vodila se borba za svaku loptu. Momčadi su se izmjenjivale u prednosti, ali ipak većim dijelom utakmice Mikanovčani su imali minimalnu prednost, da bi na kraju došli do pobjede 32:31.

Slatina: Noa Nemet, Noa Fazekaš 10, David Rožanković 10, Fran Kovač 3, Ante Lulić 1, Karlo Škafar 1 i Marko Šomođi 6, trener: Vladimir Gojković.

Druga utakmica mladih rukometaša Slatine, koju su igrali s Đakovom, bila je još uzbudljivija. Momčadi su se izmjenjivale u prenosit, a Slatina je šest minuta prije kraja imala minimalnu prednost. U posljednjoj dionici ipak su posustali te su na kraju izgubili 29:27. 

Slatina: Noa Nemet, Noa Fazekaš 12, David Rožanković 8, Fran Kovač 1, Ante Lulić, Karlo Škafar 2 i Marko Šomođi 4, trener: Vladimir Gojković.

Rukometaši Viro Virovitice su trenutno četvrti na tablici s osam osvojenih bodova, dok su Slatinčani deveti s četiri boda.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 5. prosinca, rukometaši Viro Virovitice i Slatine igraju s Brodom iz Slavonskog Broda.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content