2. HRL SJEVER 1234 Virovitica nakon ”prisilne” pauze sutra gostuje u Belom Manastiru

Rukometašice 1234 Virovitice nakon prošlotjednog odgođenog susreta, kojeg su na domaćem parketu trebale odigrati protiv druge ekipe Osijeka, ove subote gostuju u Belom Manastiru.

U sklopu 7. kola 2. HRL Sjever Lavice će ugostiti Baranja, devetoplasirana momčad prvenstva. Domaće rukometašice u dosadašnjem dijelu prvenstva upisale su samo jednu pobjedu, što im je uz dva neriješena rezultata bilo dovoljno za četiri boda. Jedina spomenuto slavlje stiglo je proteklog vikenda kada su slavile na gostovanju u Vinkovcima, jedan bod ostvaren je na domaćem terenu protiv druge ekipe Bjelovara, dok su se neporažene vratile i iz Osijeka. U posljednjem susretu vrata vinkovačke ekipe torpedirale su Nika Vlašić s devet, ujedno najbolji strijelac kluba u ovoj sezoni, i Ines Dolić sa sedam pogodaka.

Što se tiče Lavica, iako su do sada upisale svih pet pobjeda iz pet odigranih utakmica, prošlotjedna pauza spustila ih je na treće mjesto budući da su ekipe Podravke 2 Lino i Đurđevca upisale nove pobjede protiv osječke Olimpije, odnosno Pitomače, ali nakon sutrašnjeg susreta, naravno u slučaju pobjede, 1234 Virovitica doći će do minimalno drugog mjesta budući da glavne konkurentkinje u Đurđevcu igraju svoj međusobni ogled.

Utakmica 7. kola 2. HRL Sjever na rasporedu je od 17 sati, a odigrat će se u Nastavno-športskoj dvorani u Belom Manastiru.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content