2. HRL SJEVER Podnevni dvoboj u Varaždinu: 1234 Virovitica gostuje kod druge ekipe Koke

Nakon prošlotjednog gostovanja u Vinkovcima, iz kojeg su se Lavice unatoč izostancima vratile s dva nova boda, ovog vikenda pred izabranicama Darka Grdića novo je gostovanje. U pomalo neuobičajenom terminu 1234 Virovitica gostovat će sutra u Varaždinu kod druge ekipe Koke, a taj susret započet će točno u podne.

Što se tiče virovitičkih djevojaka sve je već dobro poznato, ove sezone pravu konkurencije, barem za sada, gotovo da i nemaju, a nakon osam odigranih utakmica jedina su ligaška momčad bez poraza. Opet ponavljamo, zbog zaostale utakmice protiv druge ekipe Osijeka, koja nije odigrana u dva navrata, Virovitičanke su na drugom mjestu s istim brojem bodova kao i Podravka 2 Lino, no klub iz Koprivnice drži prvo mjesto zbog bolje gol razlike.

Koka ove sezone igra toplo-hladno, a s četiri pobjede i pet poraza smjestila se na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice. Prošlo kolo također nije polučilo uspjeh, poražene su u Đurđevcu s uvjerljivih 39:26, no domaće utakmice sasvim su druga priča. Jedini poraz na njihovom terenu nanijela im je druga ekipa Osijeka koja je slavila s minimalnih 29:28, dok su svoju silu, također ”kod kuće”, demonstrirale u utakmici protiv Vinkovaca. U susretu u kojem je postignuto nevjerovatnih 88 pogodaka za 60 minuta, Koke su mrežu Vinkovčanki pogodile 54 puta!

Upravo iz tog razloga u sutrašnji susret valja ući s oprezom, no vjerujemo kako će se Lavice veseliti i nakon novog gostovanja. Dodajmo kako je utakmica 10. kola u Varaždinu posljednja na gostujućem terenu u ovoj godini i pretposljednja u prvom dijelu sezone.

Susret između Koke 2 i 1234 Virovitice na rasporedu je u 12 sati, a odigrat će se u maloj dvorani varaždinske Arene.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content