3. ŽNL ZAPAD Omladinac slavio na gostovanju u Staroj Brezovici i ostao na prvom mjestu: Aršanju bodovi protiv No Limita, Otrovanec poražen u Bačevcu

Proteklog vikenda odigrani su susreti 9. kola 3. ŽNL Zapad.

Omladinac iz Korije pobjedom u Staroj Brezovici ostao je na vodećoj poziciji 3. ŽNL Zapad. U čvrstoj utakmici s čak deset žutih i jednim crvenim kartonom, pogodaka nije bilo sve do 52. minute kada je prednost domaćoj momčadi donio Predrag Mikić. Izjednačenje je stiglo dvadeset minuta kasnije, Ali Abdelrahman Fawzy Yussef pogađa za 1:1, dok je pobjedu Omladincu donio Marko Korenički deset minuta prije kraja. Stara Brezovica završetak utakmice dočekala je s deset igrača na terenu, budući da je Josip Zadecki isključen u 84. zbog dva žuta kartona.

Zanimljiva utakmica gledala se i u Sedlarici gdje je domaći Aršanj dočekao No Limit TVIN. Marko Malčec doveo je Aršanj u prednost nakon 19. minuta igre, a bio je to ujedno jedini pogodak u prvom poluvremenu. Novi zgoditak vidjeli smo nakon sedam minuta igre u nastavku, Hrvoje Filipović povisio je na 2:0, na 2:1 smanjio je Tomislav Filipović u 64. minuti, a nova dva pogotka prednosti domaćoj je momčadi donio Saša Štefanić dvadeset minuta prije kraja. Na konačnih 3:2 smanjio je Martin Špegelj u 81. minuti.

Brana je u Bačevcu upisala sigurnu pobjedu protiv Otrovanca koji drži posljednje 9. mjesto. Dva zgoditka u prvom dijelu postigao je Danijel Lukačević, a za sigurnu prednost na poluvremenu, koje je završilo rezultatom 4:0, po jednom su pogađali Matej Sitar i Tomislav Kovačević. Konačnih 5:0 svojim trećim zgoditkom postavio je Lukačević u 87. minuti utakmice.

U posljednjem susretu snage su odmjerili Turnašica i Sloga iz Dugog Sela, a do pobjede je stigla domaća momčad rezultatom 3:1. Josip Padović postigao je dva gola, u 13. i 15. minuti za prednost od 2:0, dok je na 3:0 povisio Bernard Blažinčić iz kaznenog udarca u 68. minuti. Počasni pogodak za Slogu u ovom susretu postigao je Luka Podnar u 74. minuti.

Tko će u konačnici osvojiti naslov jesenskog prvaka saznat će se ove nedjelje, budući da će u zaostaloj utakmici 4. kola snage odmjeriti drugoplasirani Aršanj i trećeplasirana Turnašica.

se

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content