4. LIGA BJ-KC-VT Pogodak Akassoua nedovoljan za nove bodove: Gegić predvodio Dinamo do pobjede nad Suhopoljem

Nakon prošlotjedne pobjede protiv Čazme, nogometaši Suhopolja s optimizmom su gledali na današnji susret 11. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u kojem su se zaputili na gostovanje u Predavac kod Dinama. Domaći sastav, koji je u ovoj godini upisao samo dva poraza na domaćem terenu, nije dozvolio novo iznenađenje, a iako su Grofovi još jednom pružili dobru igru, poraženi su rezultatom 3:1. Na gostovanje danas nije otputovao Enio Kirin koji je ovo kolo odrađivao suspenziju zbog žutih kartona, u sastavu nije bilo niti kapetana Ivana Egrija, no dobra vijest uoči ovog dvoboja bila je povratak Dominika Bogatija

Mreže su na ”Brani” mirovale sve do 29. minute, a tada je najbolji domaći strijelac doveo svoju momčad u vodstvo. Josip Gegić, igrač koji je odlučio prošlotjedni susret u Bušetini, opet se istaknuo i matirao Vidaka za 1:0, no Suhopolju nije dugo trebalo za povratak u susret. Već u 37. utakmicu je u egal svojim pogotkom vratio Eric Augusto Akassou, a s rezultatom 1:1 otišlo se na predah.

Nakon sedam minuta igre u nastavku Dinamo se našao u novoj prednosti, a svoj drugi pogodak na utakmici postigao je Gegić. Ovog puta precizan je bio iz kaznenog udarca kojeg je dosudio Karlo Rupčić, glavni sudac utakmice, dok je treći domaći pogodak, za konačnih 3:1, postigao Jozo Filić u 73. minuti utakmice.

Suhopolje se ovim porazom vratilo na posljednje mjesto na tablici budući da je đurđevački Graničar uvjerljivo slavio u ogledu protiv Graničar Bušetine s 5:1, a upravo će se na Bereku sljedećeg vikenda odigrati novi županijski derbi kada će Graničar Bušetina ugostiti ”žuto-zelene”. 

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content