Aršanj i Turnašica odlučuju o naslovu jesenskog prvaka u 3. ŽNL Zapad: Krčevina u 2. ŽNL Istok dočekuje Munju u zaostalom susretu 9. kola

Ovog vikenda na županijskim terenima odigrat će se dvije zaostale utakmice, a jedna od njih bit će posebno zanimljiva.

U izravnom dvoboju za naslov jesenskog prvaka 3. ŽNL Zapad u subotu se u Sedlarici sastaju domaći Aršanj i Turnašica, trenutno drugoplasirana i trećeplasirana momčad prvenstva. Podsjetimo, Omladinac iz Korije nakon devet odigranih utakmica drži prvo mjesto s 19 bodova, dok spomenuti dvojac, Aršanj na drugom i Turnašica na trećem mjestu, imaju jedan, odnosno dva boda zaostatka.

Računica je tako i više nego jasna. Pobjeda i jednoj i drugoj momčadi donosi start s vodeće pozicije u nastavak prvenstva, dok bi i remi, s obzirom na gol razliku, bio dovoljan Aršanju za prvo mjesto.

S druge strane županije, u Čađavačkom Lugu, devetoplasirana momčad 2. ŽNL Istok, Krčevina, na svom će terenu u zaostalom susretu 9. kola dočekati Munju iz Velikog Rastovca. Domaći sastav u dosadašnjem dijelu prvenstva stigao je do jedne pobjede odnosno tri boda, dok četvrtoplasirana Munja ima 13 bodova, četiri manje od josipovačkog Dinama koji je na trećem mjestu.

Utakmica između Aršanja i Turnašice odigrat će se u subotu u Sedlarici s početkom u 14 sati, dok će Krčevina i Munja snage odmjeriti u isto vrijeme u Čađavačkom Lugu, ali dan kasnije.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content