BOLJI UVJETI KORISNICIMA I DJELATNICIMA Završeno do sada najveće ulaganje u poslovni kompleks Flore VTC u Vrazovoj ulici

U svrhu poboljšanja usluga korisnicima, kao i boljih uvjeta rada djelatnicima, Flora VTC uložila je 2,5 milijuna kuna u kompletnu obnovu poslovnog kompleksa u Vrazovoj ulici.

Nakon otvorenja modernog i suvremeno opremljenog salona pogrebne opreme, uređen je i cijeli poslovni prostor Flore od više od 2.000 kvadrata koji se nalazi na istoj adresi u Ulici Stanka Vraza. Sjedište je to Uprave groblja i baza najvećem broju djelatnika Službe za komunalne djelatnosti. To je služba koja se bavi održavanjem čistoće javnih i zelenih površina, poznatija kao Florini „zeleni“.

– Osim infrastrukturnih radova na novom sustavu odvodnje i kanalizacije, zamijenjene su dotrajale električne i plinske instalacija, kompletno krovište te su obavljeni zidarski, izolaterski i fasaderski radovi. Izgrađena je i nadstrešnica za vozila i manja hala za strojeve i opremu, a djelatnicima je konačno omogućen radni prostor dostojan vremena u kojem živimo, s novim grijanjem i klimatiziran. Također, izgrađeni su novi sanitarni čvorovi s tuševima i svlačionicama. Svi uredski prostori su moderno opremljeni, a uređene su i zajedničke prostorije za sastanke – ističu u Flori VTC.

Uz navedeno, asfaltirano je dvorište te je odrađeno hortikulturno uređenje vanjskog prostora.

Radovi su trajali gotovo dvije godine, a dobar dio njih izvršili su djelatnici Flore uz stručno vodstvo vanjskih suradnika.

(flora-vtc.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content