Četvero ozlijeđeno u sudaru dva automobila i vozila Hitne pomoći u Lozanu

Jučer (nedjelja) oko 9 sati u mjestu Lozan u općini Špišić Bukovica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe lakše ozlijeđene. 

Prometna nesreća se dogodila kada je 29-godišnji vozač Hitne pomoći virovitičkih registarskih oznaka zbog nedržanja potrebnog razmaka udario u auto prikolicu koja je bila priključena na osobni automobil našičkih registarskih oznaka, a koji se kretao istim smjerom. U trenutku udara vozač osobnog automobila je usporavao zbog zaustavljenih vozila ispred sebe, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

– Nakon udara, 29-godišnjak je skrenuo lijevo, na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, radi izbjegavanja direktnog udara u laku prikolicu, gdje je prednjim lijevim dijelom Hitne medicinske pomoći udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 33-godišnja vozačica. Nakon udara došlo je do odvajanja lake prikolice od automobila i slijetanja iste u putni jarak, dok je osobni automobil virovitičkih registarskih oznaka od siline udara odbačen u putni jarak, a vozilo Hitne se zaustavilo na sredini kolnika. Vozači i putnici su prevezeni u OB Virovitica, dok su sva tri vozača alkotestirana, bez reakcije na alkohol – stoji u policijskom priopćenju. 
 
U prometnoj nesreći 29-godišnji vozač Hitne pomoći je zadobio teške tjelesne ozljede, dok su 33-godišnja vozačica i dvoje putnika iz vozila Hitne zadobili tjelesne ozljede.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content