Četvrtim otvorenim prvenstvom Virovitice u atletici završio projekt “Virovitica živi atletiku”

U sklopu projekta “Virovitica živi atletiku” u petak, 29. listopada, limači, limačice, mlađi limači i mlađe limačice Atletskog kluba Virovitica u multifunkcionalnoj hali Viroexpo imali su priliku nastupiti na posljednjem ovogodišnjem natjecanju, 4. otvorenom prvenstvu Virovitice u atletici, gdje su okušali snage u skoku u vis i bacanju medicinke s jednom rukom.

Članovi Atletskog kluba Virovitica ovog puta su ugostili igrače Košarkaškog kluba Virka Virovitica, koji su idealno upotpunili veselu i natjecateljski nabijenu atmosferu.

Mlađe limačice su priredile pravi spektakl u skoku u vis. Prvo mjesto osvojila je Petra Šukunda s preskočenih 1,47m, drugo mjesto je pripalo Jani Uzel, a treće mjesto Neri Jurković.

U bacanju medicinke bilo je vrlo uzbudljivo. Prvo mjesto pripada Kristijanu Posavcu s bačenih 10 m, drugo mjesto Lucijanu Kurtanjeku, a treći je bio Maro Bogojević.

Ovim natjecanjem zaključena je natjecateljska sezona za najmlađe virovitičke atletičare, ali i projekt “Virovitica živi atletiku”, koji je AK “Virovitica” proveo uz potporu Ministarstva turizma i sporta.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content