EPIDEMIJA U OBŽ NE JENJAVA Od 813 obrađenih uzoraka pozitivnih je 246: Preminule četiri osobe

Za područje Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata obrađeno je 813 uzoraka od kojih je 246 bilo pozitivno na koronavirus. Naviše novopozitivnih osoba je i dalje u Osijeku, njih 138, dok Đakovo ima 22, a Čepin 14 novoozaraženih.

Slijedi Valpovo s devet, Beli Manastir i Belišće imaju po osam, Erdut sedam, Donji Miholjac i Našice po šest, Antunovac i Petrijevci po četiri, Bilje, Bizovac, Ernestinovo, Kneževi Vinogradi, Punitovci i Semeljci po dva novozaražena, a Čeminac, Darda, Draž, Đurđenovac, Gorjani, Strizivojna, Vladislavci u Vuka po jednu novooboljelu osobu.

Na bolničkom liječenju nalazi se 106 osoba oboljelih od Covida-19, od kojih je 75 smješteno u osječkom Kliničkom bolničkom centru dok je 31 pacijent s tim oboljenjem hospitaliziran u Općoj županijskoj bolnici Našice. U Respiracijskom centru nalaze se 22 Covid pacijenta.

Preminule su su četiri osobe iz Belog Manastira, Belišća, Đakova i Koške, u dobi od 78 do 91 godine. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutačno nalazi 810 osobe.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content