Grad Orahovica uručio poklon pakete roditeljima koji su ove godine dobili prinovu u obitelji

Grad Orahovica podjelom je prigodnih poklon paketa u Centru za posjetitelje, poželio sreću roditeljima koji su ove godine dobili prinovu u obitelji. 24 novorođenčadi rođeno je u 2021. godini na području grada Orahovice, a u ime Grada nazočne roditelje i djecu pozdravio je izaslanik gradonačelnika Saše Ristera, direktor poduzeća Ružica grad Tomislav Majetić.

– Presretni smo da je u ovoj godini rođen velik broj djece, kamo sreće da ih je još više. Grad Orahovica ulagao je i ulagat će u natalitetnu politiku koliko god bude mogao. Kao što je poznato podigli smo jednokratne naknade za novorođenčad, radimo potpunu rekonstrukciju našeg dječjeg vrtića, u planu je izgradnja nove osnovne škole, sufinanciramo udžbenike za osnovce i doista želimo biti pravi prijatelj našim roditeljima. Čestitam vam na prinovama i vašoj djeci želim zdravo i sretno djetinjstvo, a i vama puno zdravlja i sreće – rekao je Majetić. Roditelji su bili zahvalni i sretni što ih se Grad i ovoga puta sjetio.

0511bebe 11

– Lijepo je znati da Grad vodi brigu, ne samo o novorođenoj, nego o djeci općenito i ja im se na tome od srca zahvaljujem – rekla je jedna od majki novorođene djece.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content