Građani Orahovice kreirat će novogodišnji kalendar: Evo kako možete sudjelovati

Grad Orahovica i ove će godine tradicionalno izraditi kalendar za nadolazeću godinu, koji će svakom kućanstvu na području grada besplatno i dostaviti. Podjela kalendara za 2022. godinu započet će u prosincu, a u njegovom kreiranju sudjelovat će sami građani. Naime, Grad Orahovica i Turistička zajednica raspisali su natječaj za kreaciju kalendara te pozvali građane, odnosno one koji se bave fotografiranjem da pošalju svoje fotografije kako bi neke od njih, na koncu, krasile kalendar.

– Pozivamo sve fotografe amatere da se jave na natječaj koji se provodi putem web stranice Grada Orahovice, a cilj natječaja je prikazati sve ljepote i turističku ponudu Orahovice kroz sva četiri godišnja doba na kalendaru – kaže gradonačelnik Saša Rister. 

Uvjete natječaja možete pronaći OVDJE.

Natječaj za fotografije za kalendar je otvoren od danas, 11. studenog do nedjelje, 21. studenog, a nakon zatvaranja natječaja povjerenstvo za odabir najboljih fotografija izabrat će 13 fotografija koje će krasiti kalendar. Svakom od autora čija fotografija bude izabrana od strane povjerenstva, Turistička zajednica i Grad Orahovica osigurali su prigodni poklon paket, kojeg će im uručiti na svečanom predstavljanju kalendara koje će biti upriličeno u prosincu na ovogodišnjoj “4. Adventskoj čaroliji”.

– Ove godine smo se odlučili na malo drugačiju izradu gradskog kalendara. Kako se na društvenim mrežama po fotografijama koje Orahovčani svakodnevno objavljuju može vidjeti prekrasnih kadrova, nema sumnje da će nam kalendar biti sastavljen od prelijepih fotografija. Siguran sam da su ljubitelji fotografiranja i ove godine ovjekovječili najljepše prizore i simbole našeg grada, stoga im poručujem da ne oklijevaju i da se uključe u izradu kalendara Grada Orahovice za 2022. godinu – rekao je gradonačelnik Saša Rister.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content