ICV radio Virovitica osvojio nagradu HURIN-a za 55 godina postojanja

U organizaciji Hrvatske udruge radijskih nakladnika u Svetom Martinu na Muri održavaju se Dani HURiN-a u sklopu kojih su jučer (utorak) dodijeljene nagrade radijskim postajama za određena postignuća u proteklih godinu dana, ali i nagrade za dugogodišnji rad. Među nagrađenima je i naš ICV radio, koji je dobio nagradu za 55 godina neprekidnog emitiranja radijskog programa.

Dane HURiN-a organizira Hrvatska udruga radijskih nakladnika. Okupili su stotinjak sudionika, predstavnika lokalnih radijskih postaja i regulatornih agencija koji su raspravljali o primjeni novog Zakona o elektroničkim medijima, programu i poslovanju radijskih postaja u vrijeme pandemije te o DAB+ tehnologiji. Partneri događaja su Zaklada Konrad Adenauer i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti. HAKOM je i pokrovitelj HURIN-ovih novinarskih i godišnjih nagrada, a Odašiljači i veze laureate su darivali DAB+ prijemnicima.

– Ovu nagradu dugujemo prvenstveno svim našim kolegama, prethodnicima u radijskom eteru koji su stvarali temelje Radija Virovitice, danas ICV radija, koji svoj program neprekidno emitira već punih 55 godina, a zatim i svim našim slušateljima koji nas prate već više od pola stoljeća. Nagrada nam je poticaj da radimo još kvalitetnije i bolje, da ostanemo provjereni partner građanima u njihovoj svakodnevnici i medij uz kojeg će i u narednih 55 godina odrastati generacije – istaknuo je Tomislav Maloča iz Informativnog centra Virovitica, u okviru kojeg djeluju ICV radio, portal icv.hr i novine Virovitički list.

(www.icv.hr, tm, hurin.hr)

IMG 20211123 WA00101

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content