KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijsku avanturu “Istjerivači duhova: Naslijeđe” i animirani “Encanto: Naš čarobni svijet”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 27. studenog u 19 sati na rasporedu je akcijska avantura “Istjerivači duhova: Naslijeđe”. U nedjelju, 28. studenog u 17 sati možete pogledati animirani film “Encanto: Naš čarobni svijet” sinkroniziran na hrvatski.

ISTJERIVAČI DUHOVA: NASLIJEĐE

Izvorno ime: Ghostbusters: Afterlife

Redatelj: Jason Reitman

Žanr: akcija, avantura, komedija

Uloge: Carrie Coon, Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd

Trajanje filma: –

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Od redatelja Jasona Reitmana i producenta Ivana Reitmana, dolazi sljedeće poglavlje u izvornom Ghostbusters svijetu. U filmu Istjerivači duhova: Naslijeđe, kad samohrana majka i njezino dvoje djece stignu u mali grad, počinju otkrivati svoju vezu s izvornim Istjerivačima duhova i tajnom ostavštinom koju je njihov djed ostavio iza sebe. Scenarij su napisali Jason Reitman & Gil Kenan.

ENCANTO: NAŠ ČAROBNI SVIJET – SINK

Izvorno ime: Encanto 3D

Redatelj: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith
Žanr: animirani

Uloge: –

Trajanje filma: –

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Animirana priča o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji. Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content