KINO PARK Ovog vikenda pogledajte znanstveno-fantastični film “Dina” i animirani “Obitelj Addams 2: Izlet”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 6. studenog u 19 sati na rasporedu je znanstveno-fantastični film “Dina”. U nedjelju, 7. studenog u 17 sati možete pogledati animirani film “Obitelj Addams 2: Izlet” sinkroniziran na hrvatski.

DINA

Izvorno ime: Dune
Redatelj: Denis Villeneuve
Žanr: SF, avantura
Uloge: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya
Trajanje filma: 155 min
Godina: 2020.
Država: SAD

Sadržaj filma: Priča prati Paula Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora otputovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelj i svog naroda. Nađe se usred sukoba oko ekskluzivne opskrbe najcjenjenijim resursom koji postoji, najvrijednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arrakisu i koji može otključati najveći potencijal čovječanstva, u kojem će preživjeti samo oni koji mogu pobijediti svoj strah.

OBITELJ ADDAMS 2: IZLET

Izvorno ime: The Addams Family 2
Redatelj: Greg Tiernan, Laura Brousseau
Žanr: animirani
Uloge: Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić
Trajanje filma:
Godina: 2021
Država: SAD

Sadržaj filma: U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni. U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content