Koronavirus u VPŽ: Preminuli muškarac i žena, 29 je novopozitivnih, 59 osoba je hospitalizirano

Muškarac i žena (1921. i 1944. godište), nove su žrtve koronavirusa s područja Virovitičko-podravske županije. Oni su, uslijed infekcije COVIDOM-19 i brojnih komorbiditeta, preminuli u posljednja 24 sata.

I nadalje bilježimo visok broj hospitaliziranih osoba u Općoj bolnici Virovitica i KBC-u Osijek. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica, nalazi se 58 COVID-19 pacijenata od čega je jedna osoba na respiratoru. U KBC-u Osijek je jedan pacijent na respiratoru.

U posljednjem 24-satnom razdoblju, područje Virovitičko-podravske županije bilježi 29 pozitivnih na virus SARS-CoV-2. Testiranih je bilo 83. Pozitivni na koronavirus dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (13), Slatina (6), Pitomača (6), Suhopolje (2), dok za dvije osobe nije navedeno s kojeg područja dolaze.

Od početka epidemije koronavirusa, s područja VPŽ, virusom SARS-CoV-2, zarazilo se 9.062 osoba. Nažalost, 223 ljudi je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19.

Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju, poštivanju epidemioloških mjera i cijepljenju protiv COVIDA-19.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content