OPĆINA MIKLEUŠ Obavijest umirovljenicima o isplati božićnice

Općina Mikleuš obavještava umirovljenike s prebivalištem na području općine Mikleuš, koji primaju mirovinu u iznosu do 2.000,00 kuna, da će Općina povodom božićnih blagdana isplatiti božićnice.

Kako bi ostvarili svoje pravo na božićnicu, umirovljenici trebaju u Općinu dostaviti popunjen Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2021. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike osobne iskaznice (obostrano) te odresku od mirovine ili potvrdu o visini mirovina za prethodni mjesec izdanu od banke ili HZMO (i za inozemne i tuzemne mirovine)

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu može se preuzeti na službenoj stranici Općine Mikleuš, ili u Općini (u hodniku se nalazi kutija s obrascima).

Umirovljenici Zahtjev s potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti poštom na adresu Općina Mikleuš, N.Š. Zrinskog 93, Mikleuš, 33517 Mikleuš ili na e-mail.

Ukoliko to nisu u mogućnosti, Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom mogu dostaviti i osobno u Općinu Mikleuš (u hodniku se nalazi kutija za odlaganje zahtjeva).

Zbog trenutne epidemiološke situacije potrebno je izbjeći svaki nepotreban kontakt i pridržavati se svih epidemioloških mjera.

Rok za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu je 15. prosinac 2021. godine, a sve dodatne informacije mogu se dobiti radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 033/563-066.

(www.icv.hr, adf, Općina Mikleuš)
 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content