Paket 24 Premijer liga: NEXE rutinski do pobjede u susretu s Trogirom

U 11. kolu Paket 24 Premijer lige, rukometaši NEXE-a na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava u Našicama pobijedili su Trogir 32:25.

Gosti, koji su u Našice doputovali nekompletni s devet igrača i dva vratara, dugim napadima u početku su uspjeli ‘umrtviti’ domaću igru te su u prvih dvadesetak minuta bili u prednosti, odnosno uspjeli su parirati puno kvalitetnijem domaćem sastavu, međutim, do odlaska na odmor rukometaši NEXE-a preokreću rezultat i stvaraju prednost od pet zgoditaka.

U drugom dijelu “Gromovi s Krndije” u nekoliko navrata imaju +8, da bi susret završili sa sedam pogodaka prednosti (32:25). Iako su bili na klupi, u igru nisu ulazili Halil Jaganjac i Mario Tomić, dok je trener Tamše podjednako opteretio sve ostale igrače, kako bi sačuvali svježinu za ogled EHF Europa lige s Gorenjem u utorak, 30. studenog.

-Znali smo da Trogir dolazi oslabljen. Igrali su ‘do sutra u napadu’, a mi smo dijelom prihvatili taj ritam. Mi smo neke igrače odmorili. Žao mi je Luke Moslavca, koji je trebao igrati puno više, ali se ozlijedio. Nadam se da nije neka teža ozljeda – nakon utakmice igru je prokomentirao trener NEXE-a Branko Tamše.

NEXE: Dominik Kuzmanović (8+0), Predrag Vejin 2 (1), Moreno Car (4+0), Marin Greganić 1, Marin Jelinić, Ivan Vida 4, Andraž Velkavrh 1, Tomislav Severec 7, Karlo Godec 6 (1), Luka Moslavac 1, Mario Tomić, Fahrudin Melić 2, Halil Jaganjac, Miha Kavčič 6, Dorian Markušić 1, Gianfranco Pribetić 1. Trener: Branko Tamše

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content