Policija održava dražbu rabljenih vozila, možete kupiti auto za par tisuća kuna

Ove subote, 4. prosinca, u prostoru obrta Cepelin, na lokaciji Pavlinska ulica 5, Velika Mlaka, s početkom u ­­10 sati održava se licitacija MUP-ovih rabljenih vozila, a sva vozila mogu se pregledati 2. i 3. prosinca, od 9 do 13 sati na lokaciji Nikole Kramarića bb, Velika Mlaka.

Ponuda je raznolika

Neka od ponuđenih vozila su VW Golf SDI iz 1998. godine s početnom cijenom od 800 kuna, VW Golf 1.6 iz 1999. za 700 kuna, zatim Opel Corsa City iz 1999. za 800 kuna. Tu su primjerice i nešto skuplja vozila poput Toyote Prius 1.8 Luna iz 2012. koja vrijedi 8.000 kuna plus PDV.

Cjelokupnu ponudu možete vidjeti OVDJE.

Početne cijene mogu se podizati za minimalno 200 kuna

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine – prenosi Index

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200 kuna. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku tri radna dana (do 8. prosinca) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu “viđeno – kupljeno”, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content