Prijateljstvo i Jaglac zajedničkom radionicom izradili adventske vijence

Jučer (četvrtak) je u Feričancima održana zajednička adventska radionica Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci i Udruge osoba sa intelektualnim teškoćama “Jaglac” iz Orahovice. Zajednička radionica izrade adventskih vjenčića bila je iznimno uspješna, a adventski vjenčići bit će prezentirani mještanima u Feričancima u nedjelju nakon svete mise.

– Suradnja ove dvije udruge je odlična i već su dogovorene nove radionice i aktivnosti. Rijetke su udruge koje pružaju podršku osobama sa intelektualnim teškoćama i zato je rad ove dvije udruge hvalevrijedan i važan za zajednicu– rekao je predsjednik Udruge Prijateljstvo Alen Dado.

Iz Udruge Jaglac bili su iznimno zahvalni prijateljima iz Prijateljstva na sjajnom domaćinstvu i odličnom druženju.

– Bilo je doista prelijepo družiti s našim prijateljima iz Udruge Prijateljstvo i napravili smo zajedno hvalevrijednu radionicu iz koje su proizašli jako lijepi proizvodi koji su posebno razveselili one koji su ih i izrađivali, korisnike obje udruge. Hvala Prijateljstvu i Alenu Dadi na svemu– rekla je voditeljica poludnevnog boravka u udruzi Jaglac Ivona Petrović. 

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content