U Orahovici potpisani ugovori o financiranju rada ukupno šesnaest udruga

U maloj Gradskoj vijećnici, gradonačelnik grada Orahovice Saša Rister potpisao je ugovore s predstavnicima udruga, a riječ je o sredstvima za tekuću 2021. godinu i to ukupno 146.000 kuna.

Gradonačelnik Rister upozorio je nazočne kako trebaju voditi računa da se sredstva opravdaju do kraja kalendarske godine te da strogo vode brigu o načinu iskorištavanja sredstava uz planirane aktivnosti s obzirom na epidemiološku situaciju.

Udruge 1 Custom

-Ove godine na naš natječaj javilo se šesnaest udruga te je povjerenstvo na temelju dobivenih projekata analiziralo dokumentaciju koja je, mogu reći, svima bila uredna, i tako smo zajedno donijeli odluku i danas evo ovim potpisivanjem ugovora stječete pravo na sredstva koja će vam vrlo uskoro biti i prebačena na vaše račune, a ja vam svima čestitam – rekao je gradonačelnik Rister te najavio kako uskoro ide i novi proračun te vrlo brzo i natječaj za sredstva za 2022. godinu.

Udruge 3 Custom

Predstavnici udruga zahvalili su se Gradu i gradonačelniku, a jednoglasni zaključak bio je kako će ova sredstva biti utrošena na podmirenje dugova te na aktivnosti koje budu mogle biti organizirane.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content