U petak, 12. studenog Pleternica će biti domaćin sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem na kojoj će biti i virovitičko-podravski župan Igor Andrović

- PROMO -

Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjedat će 12. sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, u petak, 12. listopada, u 11.00 sati, u Pleternici (Interpretacijski centar Terra Panonica, Trg Zrinskog i Frankopana 4), a na sjednici će biti i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Savjet za Slavoniju, Baranju i Srijem osnovan je 8. ožujka 2017. godine kao savjetodavno tijelo na području koordinacije provedbe i praćenja korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI), instrumenata i programa Europske unije, Europskoga gospodarskog prostora i nacionalnih izvora u okviru “Projekta Slavonija, Baranja i Srijem”. Do sada su sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem održane u – Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu, Virovitici, Vinkovcima, Belom Manastiru, Pakracu, Novoj Gradiški, Orahovici, Vukovaru i Našicama.

Na sjednici u Pleternici članovima Savjeta predstavit će se informacija o ugovorenim projektima na području Slavonije, Baranje i Srijema, Razvojni sporazum i Plan industrijske tranzicije Panonske Hrvatske, informacija o provedbi projekata iz područja poljoprivrede te prilike za nova ulaganja iz Europskog socijalnog fonda.

(vlada.gov.hr)

Povezane vijesti

Skip to content