Vijećnici Županijske skupštine VPŽ iz Kluba Most, DP, HSU i nezavisni Mirko Bušljeta i Hrvoje Svoboda odali počast poginulim braniteljima

Vijećnici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije iz Kluba Most, Domovinski pokret, Hrvatska stranka umirovljenika i nezavisni vijećnici Mirko Bušljeta i Hrvoje Svoboda na blagdan Svih svetih, 1. studenog su paljenjem svijeća i minutom šutnje odali počast svim poginulim braniteljima kod centralng spomenika na Virovitičkom groblju. 

Vijećnici su ovom prigodom poručili da su ovo dani kada se prisjećamo svih preminulih sugrađana, a posebice onih koji su žrtvujući svoje živote doprinijeli stvaranju Hrvatske i boljeg sutra za sve buduće generacije.

– Ispred nas su još tri i pol godine odlučnog, odgovornog, javnog i transparentnog rada za boljitak Virovitičko-podravske županije. Pozivamo vas da nam pomognete i podržite u našem radu jer nije svejedno u kojem pravcu će krenuti VPŽ u budućnost. Ono što možete očekivati od nas je da ćemo sve svoje napore i rad usmjeriti da VPŽ bude ekonomski i gospodarski jača s vizijom svijetle budućnosti, da bude još transparentnija, županija s primjerenim standardom građana, županija s jakom skrbi o mladim obiteljima, umirovljenicima, braniteljima, županija koja će očuvati svoj okoliš i ekologiju za generacije koje dolaze a istovremeno ju staviti u funkciju potpore razvoju VPŽ, te na svim razinama lokalnu upravu VPŽ učiniti odgovornom, visokoučinkovitom i usmjerenom prema potrebama građana, zajednice, gospodarstva i županije. Naša vizija je da VPŽ bude županija na koju ćete biti ponosni, odnosno prostor koji daje odličnu budućnost vama, vašoj djeci, budućnost svim građanima i svim općinama ove prelijepe slavonske regije – poručili su. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content