1.HRL SJEVER Nekompletni rukometaši Viro Virovitice poraženi od Maksimir Pastele

U nedjelju 12. prosinca rukometaši Viro Virovitice poraženi su na gostovanju u Zagrebu u 13. kolu 1. hrvatske lige Sjever od Maksimir Pastele 32:18. Momčad trenera Damira Vašarevića doputovala je u sportsku dvoranu Sutinska vrela s deset igrača i dva vratara.

Domaća momčad odlično je ušla u susret i povela s 3:0, a ubrzo i 5:1. Do odlaska na odmor bilo je 14:6 za domaće rukometaše. U drugom dijelu u nekoliko navrata momčad Maksimir Pastele imala je prednost od 16 zgoditka. Do kraja su igrači Viro Virovitice smanjili na konačnih 32:18. U virovitičkim redovima najefikasniji su bili Vladimir Flanjak s pet i Tomislav Kos Kalanja s četiri zgoditka.

Idućeg tjedna rukometaše Viro Virovitice očekuju dvije odgođene domaće prvenstvene utakmice. U srijedu 15. prosinca s Čakovcem te u petak 17. prosinca s Osijekom. Obje se igraju u 19 sati i 30 minuta.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Vladimir Flanjak 5, Antonio Pavić, Hrvoje Vašarević 1, Toni Smutni, Ivan Dozan 1, Krešimir Godeč 2, Ivan Vrbančić 2(1), Tomislav Kos Kalanja 4, Dinko Baričević 3 i Leon Dujmović. Trener: Damir Vašarević. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content