2. HRL SJEVER Lavice u zaostalom susretu sutra dočekuju drugu ekipu Osijeka

Nakon što su protekle subote slavile protiv Garešnice i time stigle do desete ligaške pobjede, te nakon što su uspješno ”preskočile” drugo kolo Kupa Regije Sjever pobjedom u Prelogu, pred rukometašicama 1234 Virovitice sutra je novi ligaški ogled. Riječ je o zaostalom susretu 6. kola u kojem će, u dvorani Tehničke škole, dočekati drugu ekipu Osijeka.

Osječanke su vrlo dobro ušle u prvenstvo. Na otvaranju sezone upisale su dvije pobjede, protiv drugih ekipa Bjelovara i Koke, a prvi bod su im otkinule rukometašice Baranje u trećem kolu. Poraz protiv Broda, pobjeda protiv Vinkovaca i remi protiv Garešnice uslijedili su u nastavku prvenstva, a pravi potop Slavonke su doživjele u Pitomači koja ih je sa svog terena ispratila s okruglih 50 pogodaka u mreži. Od tog susreta uspjele su ”uloviti” još samo jedan bod, protiv gradskog rivala Olimpije, dok su poraze upisale protiv Podravke 2 Lino i Đurđevca, oba na svom terenu.

Spomenuti rezultati Osječankama su bili dovoljni za osmo mjesto na ljestvici s devet osvojenih bodova, a nadamo se kako se bodovno stanje neće promijeniti niti nakon sutrašnje utakmice.

Pravo na to daje nam fantastičan niz Lavica koje su bez ”mrlje” odradile sve utakmice u novoj sezoni. Kako smo spomenuli, upisale su deset ligaških pobjeda u deset odigranih utakmica, a uz to su stopostotne i u Kupu. Virovitičke rukometašice nalaze se tako na vodećoj poziciji 2. HRL Sjever, a nakon svih dobrih rezultata zaslužile su i ovu pobjedu kako bi prvi dio sezone završile bez poraza.  

Što se tiče gostujućeg sastava, najveća opasnost mogla bi prijetiti od Mie Jozanović koja je do sad postigla 71 pogodak, a vrlo dobru igru pokazala je i Virovitičanka Tea Strusa koja je za Osijek ove sezone postigla 49 zgoditaka, jedan više od Renate Petrović.

Susret između 1234 Virovitice i Osijeka 2 na rasporedu je sutra od 17 sati, a igra se u dvorani Tehničke škole.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content