Drugo izdanje trail utrke „Litice oko Virovitice“, koja je ove godine okupila više od 400 sudionika, održat će se u svibnju 2022. godine

Krajem svibnja, bio je to prvorazredan događaj. Prvo izdanje trail utrke „Litice oko Virovitice“ okupilo je više od 400 sudionika. Trčalo je i staro i mlado i upoznajući pitome obronke Bilogore i Virovitičke ribnjake. Dojmovi sudionika su bili sjajni, svi s jednim pitanjem – kad će 2022?

Datum je definiran, 21. svibnja startat će drugo izdanje „Litica“, a tim povodom održan je i sastanak na kojem je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, primio organizatore ovog događaja Krunu Tomljanovića, Damira Brckovića, Gorana Volenika i Denisa Halupu (nedostajao je Mario Kovač nap.a.), uz direktoricu Turističke zajednice VPŽ Martinu Jakelić i tajnicu Sportske zajednice VPŽ Doru Međimorec.

I iduće godine trčat će se tri utrke, za građane i dvije zahtjevnije, na 15 i 25 kilometara. Za ovo izdanje organizirat će se i „preuzimanje brojeva“ dan ranije, a očekuje se više stotina natjecatelja. Događaj će kao i u prvom izdanju pripomoći Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, kao i turističke zajednice Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice.

(vpz.hr)

Održana trail utrka “Litice oko Virovitice”: Više od 400 sudionika trčalo obroncima Bilogore

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content