FOTO Advent u Slatini: Zasjala druga svijeća, građani uživali u ambijentu i druženju

Za mnoge je prosinac najljepši mjesec u godini, jer se bliže božićni i novogodišnji blagdani, a trgovi gradova paljenjem prve adventske svijeće zablistaju u sjaju mnoštva raznolikih lampica.

Središte zbivanja predblagdanske čarolije je ”Advent u Slatini” kada se u večernjim satima, petak, subotu i nedjelju u Parku 136. slatinske brigade okupe građani uz adventske kućice s raznolikom ponudom. Tako posjetitelji uz dobru glazbu i toplinu otvorenih ognjišta mogu uživati u kuhanom vinu ili čaju, kobasicama, lepinjama, fritulama, palačinkama, domaćem medu, slatkišima…, a to sve mogu ovjekovječiti fotografijom profesionalnih fotografa.

Manifestacija ”Advent u Slatini” nastavlja se, a organizatori su za sljedeće dvije adventske nedjelje najavili ”live” glazbu, kao i koncert na pozornici uz gradsku fontanu za doček Nove godine, naravno ako to epidemiološka situacija vezana uz pandemiju koraonavirusa bude dopustila. Kako izgleda predblagdansko ozračje u Slatini pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content