FOTO I VIDEO Glazbeni spot “Božić dolazi” u režiji učenika GŠ “Milka Kelemena” premijerno prikazan na slatinskom Adventu

Večeras (subota) u 18.00 sati u paviljonu Parka 136. slatinske brigade održana je premijera novog glazbenog spota “Božić dolazi” u izvedbi polaznika predškolskog programa i učenika Glazbene škole “Milka Kelemena” iz Slatine, a koji je nastao u suradnji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Slatine.

– Ova poznata božićna pjesma u originalnoj izvedbi “Srebrnih krila” dobila je novi aranžman zahvaljujući iznimno talentiranom kolektivu kojeg je okupila učiteljica Andrea Kligl i kojom su Glazbena škola Milka Kelemena i Turistička zajednica grada Slatine zaželjeli sretan i blagoslovljen Božić svim sugrađanima i gostima naše destinacije, ali i svima onima koji će putem društvenih mreža vidjeti rezultate ovog i više nego uspješnog projekta. A sigurni smo da će ih biti mnogo – kazao je prije premijernog prikazivanja spota direktor Turističke zajednice grada Slatine Jurica Bosak, te dodao:

– Prije svega, želim naglasiti da je ovaj projekt realiziran velikim trudom učiteljice Andree Kligl koja nas je svojom energijom i kreativnošću oborila s nogu. Ljubav prema učenicima, poslu koji predano obavlja, ali i našem gradu u koji se doselila sa svojom obitelji bila je toliko očita da smo istog trenutka bili uvjereni da će ovaj projekt biti nešto zaista posebno. I nismo se prevarili! Ne mogu vam riječima opisati koliko smo ponosni i sretni, ali u isto vrijeme i žalosni što učiteljica Andrea danas nije s nama i želimo njoj i njezinom djetetu brz oporavak. Ovaj aranžman će otopiti i najtvrđa srca, a vjerujem i donijeti optimizam svima nama u ovom izrazito nepovoljnom razdoblju. Ovom prekrasnom božićnom pjesmom zaista slavimo ljubav i zajedništvo, ali i dajemo potporu svim profesorima koji se bore da naša prekrasna djeca zadrže svoje bezbrižno djetinjstvo i u ovakvim kompliciranim uvjetima, da i dalje pjevaju i uveseljavaju nas svojim iskrenim emocijama – zaključio je Bosak.

TZ grada Slatine zahvalila se svim sudionicima ovog projekta, odnosno cijelom timu, svim učiteljima, roditeljima, djeci, partnerima i prijateljima koji su nesebičnim radom ostvarili i više od očekivanog. Ovaj glazbeni spot će ostati za povijest, ali i pridonijeti promociji destinacije, posebno promociji slatinske sekvoje koja će iduće godine predstavljati Republiku Hrvatsku na natjecanju za Europsko stablo 2022. godine.

COVER

Pjesma: Božić dolazi

Izvođač: Polaznici predškolskog programa i učenici Glazbene škole “Milka Kelemena”

Glazba: Ivan Manjkas, Miloš Cvjetković, Robert Čavlović, Andrea Kligl

Audio Master: Ivan Manjkas

Video produkcija: Haidy Kovačević (HM PRODUCTIONS)

Voditeljica projekta: Andrea Kligl

Pokrovitelj: Turistička zajednica Grada Slatine

ORIGINAL

Pjesma: Božić dolazi (Mustafa Ismailovski)

Izvođač: Srebrna krila

Album: Tamo Gdje Ljubav Stanuje

Objavljeno: 2016.

Žanr: Pop

Izdavač: Croatia Records

(www.icv.hr, adf, TZGS, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content