GDCK Virovitica podjelom zahvalnica obilježio Međunarodni dan volontera

U ponedjeljak, 6. prosinca u povodu Međunarodnog dana volontera u GDCK Virovitica održana je dodjela zahvalnica volonterima koji su u 2021. godini ostvarili najveći broj volonterskih sati. Predsjednica GDCK Virovitica Margareta Stanić, u nazočnosti ravnateljice GDCK Virovitica Željke Grahovac i suradnika, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, uručila je zahvalnice volonterima: Karlu Kolesariću, Damiru Košiću, Denisu Deliću, Rudolfu Iliću, Mariu Grguriću, Milenku Milovanoviću i Željku Romiću, dok će zahvalnica Goranu Peroviću biti uručena naknadno.

Volonteri su u najvećoj mjeri volontirali na pružanju pomoći stradalom stanovništvu na Banovini radeći na utovaru i distribuciji humanitarne pomoći, zatim na logističkoj potpori prilikom masovnog cijepljenju u Virovitici i aktivnosti mladih GDCK Virovitica u provođenju programa Hrvatskog Crvenog križa „Odgoj za humanost od malih nogu“.

– GDCK Virovitica svim volonterkama i volonterima čestita njihov dan. Vaš doprinos u prethodnoj godini koja je bila izuzetno teška je nemjerljiv, važan ste dio naše zajednice i želimo da to znate. Svijet i dalje računa na vas – tom prilikom je naglasila Margareta Stanić.

(www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content