KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akciju “Resident Evil Početak: Raccoon City” i animirani “Encanto: Naš čarobni svijet”

- PROMO -

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 4. prosinca u 19 sati na rasporedu je akcijski horor “Resident Evil Početak: Raccoon City”, a u nedjelju, 5. prosinca u 17 sati možete pogledati animirani film “Encanto: Naš čarobni svijet” sinkroniziran na hrvatski.

RESIDENT EVIL POČETAK: RACCON CITY

Izvorno ime: Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Redatelj: Johannes Roberts

Žanr: akcija, horor

Uloge: Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah John-Kamen

Trajanje filma: 107 min

Godina: 2021

Država: SAD

Sadržaj filma: Vraćajući se korijenima planetarno popularne franšize RESIDENT EVIL, obožavatelj i redatelj Johannes Roberts oživljava igre za novu generaciju obožavatelja. U filmu RESIDENT EVIL POČETAK: RACCOON CITY, nekada cvjetajući dom farmaceutskog giganta korporacije Umbrella, Raccoon City je danas umirući grad na Srednjem zapadu. Egzodus tvrtke opustošio je grad … a veliko zlo se sprema ispod površine. Kad se to zlo oslobodi, skupina preživjelih mora zajedno raditi na otkrivanju istine iza Umbrella korporacije i preživjeti noć.

ENCANTO: NAŠ ČAROBNI SVIJET – SINK

Izvorno ime: Encanto 3D

Redatelj: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith
Žanr: animirani

Uloge: –

Trajanje filma: –

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Animirana priča o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji. Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće.

(Kino Park)

Povezane vijesti

Skip to content