KUP REGIJE SJEVER 1234 Virovitica u drugom kolu danas gostuje u Prelogu

Nakon prošlotjedne pobjede u Kupu Regije Sjever protiv Pitomače, u kojoj su rukometašice 1234 Virovitice slavile s uvjerljivih 10 pogodaka prednosti (45:35), pred Lavicama je danas drugi krug ovog natjecanja. U drugom kolu ugostit će ih Prelog, trenutno prvoplasirana ekipa 3. HRL Sjever.

Preložanke su u prošloj utakmici, koju su također odigrale na svom terenu, slavile protiv još jedne drugoligaške ekipe, Garešnice, koja je na spomenuti susret doputovala sa svega deset igračica. Upravo je to bio jedan od razloga njihovog visokog poraza, a Prelog je u toj utakmici slavio s 49:23. Najefikasnije igračice u domaćim redovima bile su Maja Martinčević s 11 i Petra Gudlin s 10 pogodaka. Upravo su ove dvije igračice vodeće na ljestvici strijelaca u 3. HRL Sjever s 49, odnosno 36 zgoditaka.

Dodajmo kako su današnje protivnice Lavica u novoj sezoni upisale samo jedan poraz, od druge ekipe Zrinskog na svom terenu, a dobra ”predstava” protiv Garešnice svakako je poziv na oprez.

Susret između Preloga i 1234 Virovitice na rasporedu je danas od 20 sati, igra se u dvorani Osnovne škole Prelog, a pobjednik iz ovog dvoboja plasirat će se u osminu završnice kupa Hrvatske.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content