KUP REGIJE SJEVER Lavice uvjerljivo slavile u Prelogu i plasirale se u osminu završnice Kupa Hrvatske

Rukometašice 1234 Virovitice bez većih problema slavile su u 2. kolu Kupa Regije Sjever te su se samim time plasirale u osminu završnice Kupa Hrvatske. Večeras ih je u dvorani Osnovne škole Prelog dočekla istoimena domaća ekipa, a virovitičke rukometašice došle su do uvjerljive pobjede rezultatom 43:25.

Preložanke su dobro odigrale prvu dionicu utakmice kad su se držale u egalu, u 10. minuti rezultat je glasio 5:5, a iako je 1234 Virovitica dvije minute kasnije imala tri pogotka prednosti, do posljednjih deset minuta prvog poluvremena nisu se uspjele rezultatski odvojiti. Predvođene Majom Mlinarić Lavice su u završnici ipak uspjele ”skupiti” solidnu prednosti, a nakon 30. minuta na semaforu je stajalo 20:13.

U nastavku utakmice izabranice Darka Grdića rutinski su privele susret kraju, prednost se iz minute u minutu povećavala, sve do konačnih +18. Dodajmo kako je najefikasnija u današnjem dvoboju bila Klara Crnoja koja je upisala 13 zgoditaka.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan, Lukrecia Veršec 3, Nadia Dujmović, Klara Crnoja 13, Dora Koprek 3, Marija Medved 5, Nea Kovač 4, Maja Mlinarić 8, Elena Bardić 5, Lana Čor 2, trener Darko Grdić.

(www.icv.hr, mra, foto: ŽRK 1234 Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content