Novi sadržaj za najmlađe u Čačincima: Počinje održavanje radionica Tinker Labsa

Nakon što su pokazali odličan interes, već od petka, 3. prosinca i čačinački će mališani zainteresirani za istraživačko učenje i različita znanstvena i umjetnička područja, imati priliku aktivno se uključiti u Tinker Labs program koji im omogućuje zadovoljiti njihovu prirodnu radoznalost i specifične interese.

– Kako su zajedno sa svojom djecom prošlog tjedna imali priliku prisustvovati besplatnim oglednim satima, dosta je roditelja već tom prigodom iskazalo svoj pozitivan stav i odlučilo upisati svoju djecu u ovaj izvanškolski program, kojega je (zbog promicanja razvoja STE-A-M vještina) odobrilo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH, a također je zbog svoje kvalitete i međunarodno priznat i prepoznat – kažu iz Općine Čačinci. 

Uvažavajući njihove razvojne specifičnosti, nastava će se, isključivo petkom u poslijepodnevnim terminima u prostorijama bivšeg dječjeg vrtića, odvijati prema Tinker Labs programu u četiri dobne skupine: Tinker Tots (4-6 godina), Tinker Tots+ (6-7 godina/predškolci), Tinker Town (7-10 godina) i Tinker Town+ (10-12 godina).

– Svim upisanim Tinkerima želimo sretno, zabavno i uspješno istraživačko učenje uz vodstvo educirane i stručno osposobljene Tinker učiteljice! Također, pozivamo i ostale zainteresirane polaznike da nam se pridruže u našim „tinkerastičnim” avanturama i izazovima – poručili su iz Općine. 

(www.icv.hr, Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content