Obilje darova u Dječjem vrtiću “Suncokret” povodom blagdana Svetog Nikole

- PROMO -

U svom obilasku dobre djece, sveti Nikola niti ove godine nije zaobišao Dječji vrtić “Suncokret” u Slatini i Područni odjel u Mikleušu.

Sa sobom je donio pregršt poklona, a mališani su mu zahvalili prigodnim programom. Najstariji su se posebno potrudili, pa su dobrom svecu i zaštitniku djece napisali pismo u kojemu mu zahvaljuju na darovima.

Slatinski vrtić posjetio je i gradonačelnik Denis Ostrošić, te predstavnice Zajednice žena Katarina Zrinski, također s rukama punim poklona.

U vrtić u Mikleušu sveti Nikola poveo je sa sobom Krampusa, ali i načelnika Roberta Grabara. Općina Mikleuš za svu je djecu osigurala poklone, kao i obrt “Iva make up & nails” vlasnice Sanje Pejić iz Mikleuša.

– Od srca zahvaljujemo svima koji su nam uljepšali ovaj blagdan i izmamili radosni osmjeh na dječja lica. Iako nemamo mogućnost ugostiti naše posjetitelje u prostorima vrtića, snašli smo se i organizirali doček gostiju na vanjskom prostoru, kako u Slatini tako i u Mikleušu. Tako da su svi koji su to željeli mogli danas darivati mališane, što je njih neizmjerno obradovalo – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića “Suncokret”, Snježana Dupan Lovrić.

(www.icv.hr, adf, DV Suncokret)

IMG 1154 2 Custom

Povezane vijesti

Skip to content