Održana sjednica Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice VPŽ: Maja Jurlina nova predstavnica u Skupštini HTZ-a

U Tehnološko-inovacijskom centru u Virovitici održana je sjednica Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije. Sjednicu je vodio predsjednik TZ VPŽ i župan Igor Andrović.

Na sjednici je usvojen zapisnik s prethodne elektronske sjednice na kojoj je Maja Jurlina imenovana za predstavnicu Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u Skupštini Hrvatske turističke zajednice. Usvojeno je i izvješće o radu direktorice TZ VPŽ i stručnih službi te izvršenje Godišnjeg programa rada za period od 1. siječnja do 31. listopada 2021. godine. Istodobno je usvojen Godišnji program rada TZ VPŽ za 2022. godinu s financijskim planom. Imenovano je Povjerenstvo Skupštine TZ VPŽ za nadzor nad poslovanjem TZ Virovitičko-podravske županije (Mijo Pavelko, Dalibor Per, Igor Grepo), te povjerenstvo za popis imovine TZ VPŽ u 2021. godini (Nedjeljka Županić, Marinko Barčan, Mijo Pavelko). Izvješća o radu kao i Godišnji program predstavio je pomoćnik direktorice TZ VPŽ Josip Mikolčić.

(vpz.hr)

PDC 6777 1
Foto: K. Toplak

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content