OPĆINA PITOMAČA Radovi na izgradnji sustava vodoopskrbe u Šašnatom Polju privode se kraju

Početkom svibnja ove godine započeli su radovi na projektu izgradnje sustava vodoopskrbe prema naselju Križnica s odvojkom prema ulici Šašnato polje.

Radovi u Šašnatom Polju privode se kraju, a trenutno se izvode radovi za asfaltiranje i sanaciju trasa na mjestima gdje je položen vodoopskrbni cjevovod te se ovih dana očekuje i asfaltiranje tih dijelova. Također, izvode se radovi kućnih priključaka objekata na sustav javne vodoopskrbe.

Kroz projekt osigurani su i priključci na vodoopskrbu, a zahtjevi za priključenje se zaprimaju na adresi Vodakom d.o.o. – Vinogradska 41, 33405 Pitomača.

Riječ je o projektu koji će se provoditi u dvije faze: prva faza koja predviđa izgradnju vodoopskrbnog cjevovoda u duljini od oko 6 kilometara za Šašnato polje, a koje je ujedno i u provedbi te druga faza radova za prekodravsko naselje Križnica u duljini od oko 12 kilometara. Time će se osigurati voda za piće iz vodoopskrbnog sustava.

Ukupna vrijednost radova je oko 3,2 milijuna kuna, a sredstva su osigurana iz redovitog plana financiranja Hrvatskih voda i Općine Pitomača. Za provedbu projekta je zadužena tvrtka Vodakom d.o.o. u partnerstvu s Općinom Pitomača. Izvođač radova je tvrtka Bagergrad d.o.o. iz Pitomače.

(www.icv.hr, ib, foto: Vodakom)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content