Područje Virovitičko-podravske županije bilježi 22 pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2, preminuo jedan muškarac

Od 93 testiranih, područje Virovitičko-podravske županije bilježi 22 pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2 izvijestio je Stožer civilne zaštite VPŽ. Novozaraženi dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (6), Čačinci (3), Špišić Bukovica (2), Pitomača (2), Suhopolje (2), Zdenci (1), Lukač (1), Mikleuš (1), Slatina (1), dok za tri osobe nije navedeno s kojeg područja dolaze.

Nažalost, jedna je muška osoba (1948. godište) uslijed infekcije COVIDOM-19 i brojnih komorbiditeta preminula. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica nalazi se 23 COVID-19 pacijenta od čega je jedna osoba na respiratoru. Jedan pacijent je u KBC-u Osijek na respiratoru, a jedna osoba je u Klinici dr. Fran Mihaljević.

Od početka epidemije koronavirusa, s područja VPŽ virusom SARS-CoV-2 zarazile su se 9.992 osobe. Nažalost, 261 ljudi je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ apeliraju na odgovornom ponašanju, poštivanju epidemioloških mjera i cijepljenju protiv COVIDA-19. 

(vpz.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content