SILVESTROVO RUN I ove godine u božićnom izdanju protrčite Viroviticom i oprostite se od 2021.

I ove godine nekoliko entuzijasta organizira virovitički Silvestrovo run. Građani u božićnom izdanju u nedjelju, 19. prosinca moći će se trčanjem gradom na simboličan način oprostiti od 2021. godine.

– Još jedna godina je iza nas, a još jedan Silvestrovo run pred nama. Nema druge, nego opet po ovoj dugogodišnjoj tradiciji uskočiti u patike, nabacit kapice i rogove na glavu i protrčati gradom kako bi se na taj način oprostili od ove 2021 – najavljuju organizatori ovogodišnje sportsko druženje. 

– Okupljanje i podmazivanje opreme je u caffe bar Štedna od 17:00, a startni pištolj će opaliti u 17:30, a onda punim gasom, uz muziku i light show širiti dobre vibracije našim gradom. Znači predispozicije za utrku su isključivo dobra volja i pozitivan duh, trči se laganini 5-6 kilometara tako da sigurno nitko neće padati u nesvijest zbog tempa, niti će mu se tijekom utrke obraćat pokojna baka.

Dress code standardan, znači smoking, večernje toalete, lakirane cipele… ne dolaze u obzir… nego kapice djeda Božićnjaka, rogovi, vilenjačke kape i ostali rekviziti likova i bića koja iskaču iz dimnjaka, vuku sanjke, umataju poklone ili slično su dobrodošla.
Od svakog trkača se očekuje isključivo dobra volja i 10 kuna kako bi nas na kraju utrke u Štednoj dočekao čaj i kuhano vino. Sudjelovanje za mlađe od 18 je besplatno – poručuju organizatori. 

Više o događaju možete pronaći OVDJE

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content