Sveti Nikola darivao male tenisače: Uskoro počinje novi turnus besplatne škole tenisa, prijave u tijeku

- PROMO -

U tijeku su prijave za novi turnus besplatne škole tenisa, koji će započeti početkom siječnja iduće godine. Ovaj hvalevrijedan projekt potpisuje Teniski savez Virovitičko-podravske županije u suradnji s Teniskim klubom “TVIN” Virovitica.

Djeci, čiji su roditelji oslobođeni bilo kakvog plaćanja, omogućen je kvalitetan i stručan rad s licenciranim trenerima. Prema riječima predsjednika Saveza Saše Felendeša, ujedno i jednog od voditelja Škole, cilj je privući što više djece koja će, osim upoznavanja s čarima teniske igre, dobiti priliku stjecati nove prijatelje među vršnjacima.

Foto 2 1

-Glavni cilj Županijskog teniskog saveza je promicanje tenisa kod najmlađe populacije i provođenje besplatne škole tenisa u županijskim klubovima, kao i organiziranje kampova, odnosno turnira za djecu. Ovim putem pozivam djecu u cijeloj županiji da nam se pridruže i otkriju sve čari ovog sporta – rekao je Felendeš.

Cilj sportskog treninga u toj dobi treba biti stvaranje navike redovitog vježbanja. Također i poticanje djeteta da zabavnim i primjerenim sadržajima stvori pozitivan stav o kretanju te da zavoli sport, a uključivanjem u trening vrlo će brzo razviti disciplinu, ali i socijalne vještine u interakciji s novim prijateljima sa sportskog terena.

Foto 4 1

Ako mislite da je tenis pravi izbor za vaše dijete, javite se na jedan od brojeva mobitela i saznajte detaljne informacije: 098/ 167 8097 (Saša Felendeš) i 095/ 870 2662 (Leo Gjogj).

Male tenisače posjetio je u hali Viroexpo i sveti Nikola, te ih darivao prigodnim poklonima.

(www.icv.hr)

Foto 3 1

Povezane vijesti

Skip to content