SVIJET EGZOTIČNIH ŽIVOTINJA Doznajte što je novo u bogatoj ponudi Pet shopa Agama i sudjelujte u velikoj Božićnoj akciji za napuštene pse

Pet shop „Agama“, koji je u Virovitici otvoren prije nešto više od pet mjeseci, sada radi ‘punom parom’ i dodatno je obogatio svoju ponudu, kako egzotičnih životinja, tako i hrane, odnosno opreme za iste.

Podsjetimo da je ovaj Pet shop, kao jedini takav na području Virovitičko-podravske županije, ali i šire, ime dobio prema bradatoj agami simpatičnog imena Iggy, inteligentnoj životinji koju karakterizira jedinstvena osobnost i izrazito je prijateljski nastrojena prema ljudima. Upravo je Iggy bio prvi egzotični kućni ljubimac Lucije i Sare Volenik, koje sada zajedno s roditeljima, majkom Vlatkom i ocem Goranom posjetiteljima pet shopa predstavljaju egzotične životinje i uče ih kakve su to zapravo životinje i kako na njih reagirati.

Osim što imaju široku ponudu hrane i opreme za kućne ljubimce, orijentirani su prema uzgoju i prodaji egzotičnih životinja, kao i opreme za njih.

MG_3801

Malenim agamama, gekonima, pitonima te afričkim ježevima, hrčcima, zamorcima i zečićima, sada su se pridužile i predivne kavezne ptice, odnosno papige (tigrice i nimfe), ali i dvanaest novih zmija.

Ovi ljubitelji životinja znaju koliko je važna njega za ljubimca pa su pripremili i širok asortiman hrane za pse, mačke, ptice, ježeve, a svakako treba istaknuti Super Premium hranu koju su nabavili za uzgajivače, ali i štence, te odrasle pse.

MG_3728

Obogatili su i uzgoj akvarijskih ribica, pa se u Agami trenutno nalazi čak dvanaest akvarija raznih vrsta ribica, kao i velika ponuda akvarijskog bilja i kompletne opreme za sve ljubitelje akvaristike.

Uz veliku ljubav obitelji Volenik prema teraristici i akvaristici, tu je i ljubav prema uređenju pasa, za što je ponuda u našem kraju dosad bila vrlo skromna – smatraju. Trenutno je aktualno kupanje pasa, jer ljudi nešto manje šišaju pse u ovom zimskom periodu kada su niže temperature – napominju.

MG_3663

Ljubitelji egzotičnih životinja otvorenjem prvog „virovitičkog terarija“ došli su na svoje, i sada mogu više naučiti o ovim predivnim stvorenjima kojih se mnogi neutemeljeno plaše i boje. Upravo to je bio cilj Volenikovih, upoznati ljude, prvenstveno djecu, s ovim životinjama i omogućiti im da uživaju u njima kao što oni uživaju, odnosno da se kvalitetno hrane i brinu za svoje kućne ljubimce.

BOŽIĆNA AKCIJA ZA NAPUŠTENE PSE

Uoči božićnih blagdana, u mjesecu darivanja, odlučili su se za hvalevrijednu akciju kako bi pomogli napuštenim psima.

-U ovom blagdanskom razdoblju želimo pomoći Virovitičkom skloništu za životinje, pa smo se odlučili za jednu zanimljivu akciju. Ispekli smo kolačiće za pse i lijepo ih zapakirali, pa će svaki posjetitelj prilikom dolaska u Agamu dobiti kolačić za svog četveronožnog ljubimca, koji je naravno besplatan, a tom prilikom može pomoći napuštenim psima na način da u teglicu za dobrovoljne priloge ubaci novac koji će se prebrojavati uoči samog Božića. Na kraju, Agama će Virovitičkom skloništu pokloniti hranu za pse u vrijednosti dvostruko većoj od one koja se nalazi u teglici – rekao nam je Goran Volenik.

MG_3743

Posjetite Agamu na adresi Vinogradska ulica 2 u Virovitici, priuštite si po pristupačnim cijenama neku od egzotičnih životinja, obogatite svoju akvarijsku i terarijsku opremu ili jednostavno uredite svog četveronožnog ljubimca i sudjelujte u hvalevrijednoj akciji pomoći Virovitičkom skloništu za životinje.

Sve što vas zanima možete saznati i pozivom na broj mobitela 098/ 752 932. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content