U Pitomači se otvara kino: Prva projekcija u nedjelju, 19. prosinca

U sklopu Centra za kulturu „Drago Britvić”, u nedjelju, 19. prosinca s početkom u 19 sati, svoja vrata otvara Kino Pitomača. Dugoočekivano kino s radom će započeti prikazivanjem akcijskog filma James Bond: Za smrt nema vremena.

– Prijavom na projekt Ministarstva kulture iz programa Investicijske potpore u 2020. godini, Ministarstvo kulture, za drugu fazu uređenja dvorane Centra za kulturu izdvojilo je 500 tisuća kuna, te je time omogućena kupovina auto-vizualne opreme kojom su ostvareni uvjeti za održavanje kino projekcija s najsuvremenijom opremom – rekao je jedan od voditelja pitomačkog Kina Hrvoje Filipović.

Zbog epidemioloških mjera, kapacitet dvorane je 140 mjesta, a ulaznice će se moći kupiti neposredno prije same projekcije filma. Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a COVID potvrde obvezne su za sve osobe starije od 16 godina.

Također u srijedu, 22. prosinca od 16 sati očekuje vas hit film Dinastija Gucci, a u nedjelju, 26. prosinca s početkom u 16 sati ne propustite božićni film „Last Christmas“. Na staru godinu, u petak, 31. prosinca s početkom u 17 sati na rasporedu je film „The Grinch“.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content